Hanabi, Pandemie en Mascarade

Selecta Spel en Hobby heeft de afgelopen dagen drie interessante nieuwe titels uitgeleverd, twee spellen van Asmodee en een van Repos. Hanabi is de Nederlandstalige editie van het coöperatieve kaartspel dat deze zomer in Duitsland tot Spiel des Jahres is uitgeroepen. Pandemie is de nieuwe Nederlandstalige uitvoering van het bordspel dat in 2009 de populariteit van het coöperatieve genre tot grote hoogte deed stijgen. Deze versie van Pandemie is gebaseerd op de verbouwde Amerikaanse editie van Z-Man Games, waardoor compatibiliteit met de nieuwe uitbreidingen is gegarandeerd. De derde nieuwe titel is Bruno Faidutti’s blufspel Mascarade. In dit spel probeer je al liegend en bluffend voldoende geld bij elkaar te harken.

selecta-sept-2013

Deze nieuwe spellen worden dit weekend gedemonstreerd. Zaterdag kun je terecht op de Ducosim spellenbeurs in Amersfoort, zondag op Spellen aan Zee in Den Haag.