Nieuwe kinderkaartspellen bij 999 Games

999 Games gaat in september van start met een nieuwe serie kaartspellen voor kinderen. Deze kaartspellen maken gebruik van dubbelzijdige kaarten. Het motto van de serie sluit hierop aan: ‘dubbelzijdige kaarten, dubbele spanning’. De adviesverkoopprijs is € 4,95 per spel.

kinderkaartspellen-999games

Confetti is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 5 jaar. Alle voorwerpen liggen kriskras op tafel. Eén kaart wordt als startkaart omgedraaid en geeft de opdracht: zoek een kaart met een stuk taart en een voetbal, maar zonder driewieler. Een koortsachtige zoektocht volgt om als eerste de kaart te vinden. De gevonden kaart biedt op de achterkant direct een nieuwe uitdaging. Speelduur: 10 minuten.

Spirelli is geschikt voor 2-6 spelers vanaf 6 jaar. Op tafel ligt de Spirellipasta door elkaar. Elke kaart heeft een ander recept vol vrolijke kleuren. Zie jij al snelste welke kleur helemaal onderop ligt? Speelduur: 15 minuten.

Luna is geschikt voor 2-5 spelers vanaf 5 jaar. De maan gaat helemaal op in een nieuwe hobby, hoeden passen. Help de maan om zo snel mogelijk zoveel mogelijk hoofddeksels te passen en speel zo als eerste al jouw kaarten weg. Speelduur: 10 minuten.

Meer informatie: