Vendetta Spellencentrum

Na het sluiten van de Hilversumse Boekhandel was Hilversum tijdelijk een ludieke woestijn. Hierin is deze week verandering gekomen met de opening van het Vendetta Spellencentrum. Je vindt deze spellenspecialist aan de Bussumerstraat 34D, op een dobbelsteenworp afstand van het winkelhart van Hilversum.

de winkel in opbouw

de winkel in opbouw

Het Vendetta Spellencentrum heeft een band met Vendetta Games, getuige de prominente aanwezigheid van de spellen van deze uitgever. Bijvoorbeeld voor een pot Hyves in alle verkrijgbare soorten en maten kun je hier gerust binnenlopen. Dit najaar komt er zelfs een variant bij, met de introductie van ‘de pissebed’. De eigenaar toonde me verder afbeelding van een nieuwe Vendetta Games titel, het bordspel Wildcatters. Dit spel wordt op Spiel 2013 gelanceerd.

een van de speeltafels

Maar er is veel meer dan dat. Er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het assortiment. Op korte termijn vind je hier ongetwijfeld de interessantere titels van Nederlandse en buitenlandse uitgevers. Ik heb begrepen dat men daarnaast een vlot bestelsysteem voor ‘exotischer’ materiaal wil introduceren. Het assortiment tweedehands spellen is ook een vermelding waard.

Meer informatie: