Vuurwerk bij Asmodee

Op de Eindhovense spellenbeurs Zuiderspel demonstreerde Asmodee vandaag de vernieuwde versie van het coöperatieve bordspel Pandemie, inclusief de aankondiging dat het spel vanaf juni in de winkels ligt. Deze releaseplanning lijkt een tikje pikant, omdat de licentie van QWG pas eind dit jaar afloopt. Maar hiervoor zal men vast in goed overleg een oplossing vinden.

zuiderspel2013-pandemie

een grote demoversie van Pandemie op Zuiderspel

Asmodee bevestigde vandaag verder dat zij de Nederlandstalige editie van de kaartspellenhit Hanabi zullen uitbrengen. De vuurpijl van 999 Games is dus niet tot ontploffing gekomen. Gezien de band van Asmodee en Cocktail Games lag dit voor de hand. Naar verwachting wordt deze editie in een kartonnen doosje uitgebracht. Men wilde vandaag nog geen releasedatum noemen.

Asmodee heeft de distributie in Nederland sinds het afgelopen najaar bij Selecta Spel en Hobby ondergebracht.

Meer informatie: