Spel 2012

Op zaterdag 24 en zondag 25 november 2012 organiseert de Vlaamse FORUM-Federatie zijn jaarlijkse spellenbeurs Spel. Dit sfeervolle spellenevenement trekt een kleine drieduizend bezoekers naar Den Boomgaard in Broechem, een dorpje onder de rook van Antwerpen. Daar kun je twee dagen genieten van gezelschapsspellen in alle soorten en maten.

Op Spel 2012 zijn onder meer de volgende uitgevers actief: 999 Games, Balance Games, Opstelten Speelgoed, Productief, White Goblin Games, Rocks Games, The Game Master, Zonnespel, Odynaut Games, Rielekst, Sensalot, Travalgo en Fasold Games.

een volle zaal tijdens Spel 2011

De gigantische verkoopstand van Adriaensen wordt dit jaar anders ingedeeld. Met een betere doorstroming wil men de wachttijden aanpakken. Een goede zet!

Naast de tientallen speeltafels van de uitgevers kun je ook terecht op de speelpleinen en thematerrassen van FORUM-Federatie. Daar krijgen de toppers van Spiel 2012 ongetwijfeld een plekje en wordt de kersverse winnaar van De Gouden Ludo in het zonnetje gezet. Het Speelgoedmuseum uit Mechelen zorgt opnieuw voor een leuke mini-expositie, de mensen achter het spellenblad Spel In Zicht zijn aanwezig en er is een auteursplein met spelontwerpers.

  • Locatie: GC Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 57, B-2520 Broechem.
  • Tijden: zaterdag van 10.00 – 19.00 uur, zondag van 10.00 – 17.30 uur.
  • Entree: € 2,- dagkaart, € 5,- gezinsdagkaart, kinderen t/m 3 jaar gratis.
  • Meer informatie: Spel 2012 website