Testfase van Het Perfecte Spel

999 Games is klaar voor de volgende stap op weg naar Het Perfecte Spel, het ‘crowd sourcing’ project waaraan spellenminnend Nederland dit jaar in meerdere stappen een bijdrage kon leveren. In een nieuwsbrief geeft 999 Games een toelichting op de finale testfase en vraagt om nieuwe testers.

De Poorters van Nieuwstad is klaar. Wij zijn nog een paar puntjes op de i aan het zetten, maar vinden dat het spel genoeg uitdaging en plezier biedt. Maar voordat we het spel echt gaan produceren, willen we graag weten of jullie onze mening delen. Daarom gaan we nog een aantal testsessies houden met deze, in onze ogen, definitieve versie.

Als eerste zullen we De Poorters van Nieuwstad voorleggen aan dezelfde groep testers die het concept in maart gekozen hebben: De vier verkozen deelnemers en de geselecteerde spellenpers. Deze testrondes zullen in oktober en november plaatsvinden.

In december willen we een nieuwe groep testers uitnodigen. Omdat we zowel de twee persoons-, als de drie persoons- en vierpersoonsversie willen testen, hebben wij voor die finale testronde 9 testers nodig. Lijkt het je leuk om De Poorters van Nieuwstad als een van de eerste mensen te spelen? Geef je dan nu op via testpanel@999games.nl.

Meer informatie: Het Perfecte Spel.