Heerlijk Spelen!

White Goblin Games heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het spellenmagazine Heerlijk Spelen!. Op 20 pagina’s worden de tophits en de nieuwste spellen van deze uitgever voorgesteld. Het magazine komt in de loop van deze week bij de uitgever binnen en wordt daarna met de lopende bestellingen naar de winkeliers gezonden. Daar kunnen geïnteresseerde spelliefhebbers een gratis exemplaar afhalen.

Het magazine bevat achtergrondartikelen, spelbeschrijvingen en twee prijsvragen. De kleinste spelertjes mogen hun eigen Dweebie verzinnen en maken daarmee kans op leuke kinderspelletjes. De tweede prijsvraag staat al op de website van de uitgever. Hiermee kun je een spellenpakket winnen.

In het magazine wordt ook vooruitgeblikt naar nieuwe spellen, die nog niet eerder waren aangekondigd. Dit najaar verschijnen vier kleine spelletjes. Muisgeflipt is een bekroond kinderspelletje van de Nederlandse ontwerpster Chislaine van den Bulk. Face 2 Face is een lollige Memoryvariant met verrassende combinaties. Moddervarkens is een kaartspelletje vol blubber en biggen. Kwatro is een abstract legspelletje in een piepklein blikje.  

Het magazine blikt zelfs kort vooruit naar 2013. Volgend jaar verschijnt King’s Nation, een bordspel voor twee of drie spelers over de opkomst van het Belgische koninkrijk. Voor 2013 staat verder Artifact op de rol. In dit spel zijn archeologen voor hun musea op zoek naar waardevolle artefacten. Voor Panic Station wordt een grote uitbreiding aangekondigd.

Link: Heerlijk Spelen! in PDF-formaat