Codekrakers

Ik kreeg laatst een leuk berichtje van Robin Niemeijer, een van de mensen achter Codekrakers. Zij spannen zich in om mensen thuis, in de klas of op andere locaties een leuke speelervaring te bieden in de vorm van een escape room. Denk aan kinderfeestjes, schoolactiviteit, teambuilding, vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen en sportteams.

Het doel is met hun plug and play escape rooms plezier, vermaak en ontspanning naar de gekozen ruimte te brengen, inclusief leuke puzzels, uitdagende raadsels, opdrachten, fysieke sloten en bijpassende attributen.

Nu ben ik persoonlijk geen liefhebber van escape room spellen, maar ik weet dat heel veel andere spelliefhebbers hier dol op zijn. Bijvoorbeeld de EXIT-reeks is niet voor niets een verkoophit. Daarom besteed ik hier met plezier aandacht aan Codekrakers.

Nieuwsgierig? Kijk eens rond op hun website.