Saboteur jubileumeditie

999 Games meldt dat de Nederlandstalige editie van de jubileumeditie van Saboteur in de winkels ligt. Dit is een speciale editie in het kader van de twintigste verjaardag van dit populaire kaartspel van de Belgische spelauteur Frederic Moyersoen. De spelers vormen met speelkaarten een mijnenstelsel met gangen. Ze krijgen in het geheim een rol toegewezen. De dwergen proberen via de gangen een route naar een kaart met de kostbare buit aan te leggen. De saboteurs proberen dit te verhinderen. Deze editie bestaat uit het basisspel, de uitbreiding Saboteur 2, speciale promokaarten die deels alleen bij de wereldkampioenschappen Saboteur werden uitgedeeld, een postkaart met twee mini-uitbreidingen en ten slotte diverse varianten.

Saboteur is geschikt voor 2-12 spelers vanaf acht jaar en duurt ongeveer 30 minuten.

Meer informatie: