Speelplezier in Tilburg

Zondag 14 april wordt in Tilburg de spellenbeurs Spellenparade georganiseerd. Dit is een initiatief van een aantal regionale verenigingen: Ludens 013, De Spelcarrousel en Vereniging Aan Z. Dit jaar verhuist de beurs naar een nieuwe, grotere locatie. Dit kun je er onder meer verwachten: uitgevers demonstreren nieuwe spellen, bij de winkelstands kun je spellen kopen, er is ook een tweedehandsspellenmarkt, bij de tombola kun je leuke prijzen verdienen en voor de kleintjes is er een kinderspellenhoek.

Een mooi initiatief is ‘Pakje van de Sint’.  Hier kun je (complete en schone) kinderspellen inleveren, die met Sinterklaas worden uitgedeeld aan kinderen die anders geen Sinterklaas kunnen vieren.

  • Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ Tilburg (naast station Tilburg Universiteit).
  • Tijden: 10:00 – 17:00 uur.
  • Entree: gratis.

Meer informatie: