Hitster in zomerse sferen

Jumbo heeft met het muzikale partyspel Hitster een tophit te pakken. Omstreeks Pasen verschijnt de volgende set, Hitster Summer Party, waarmee je in zomerse sferen kunt duiken. Je kiest een muziekkaart en scant de QR-code met de Hitster app om het lied automatisch af te spelen op Spotify. Vervolgens moet je raden wanneer het nummer is uitgebracht. Daartoe plaats je de muziekkaart op de juiste plaats in de tijdlijn. Vervolgens draai je de kaart om en check je het jaartal. Heb je het goed, dan mag jij jouw tijdlijn uitbouwen. De speler die als eerste tien nummers in chronologische volgorde weet te plaatsen, is de winnaar.

Er is inmiddels ook een Franstalige editie met chansons verschenen. Deze is ook in Nederland te koop. Let op, ook de spelregels zijn Franstalig.

Later dit jaar komt Jumbo met Hitster Music Bingo. Bij dit spel markeer je de beluisterde songs op een bingokaart. De eerste speler met een volle kaart is de winnaar. Geschikt voor 2-10 spelers vanaf  zestien jaar met een speelduur van ongeveer 30 minuten.