After Us bij Geronimo

Geronimo Games meldt dat de Nederlandstalige editie van After Us in de winkels ligt. De spelers leiden een apenstam, die aan het begin van het spel uit acht tamarins bestaat. Elke ronde trekken de spelers vier kaarten om hun Apenraad samen te stellen. Op deze kaarten zijn rijen met allerlei kaders afgebeeld, die je rij voor rij en (voltooid) kader voor kader activeert voor grondstoffen, winstpunten en speciale vaardigheden. Aan het einde van een ronde kun je een nieuwe aap naar jouw stam lokken. Deze gorilla’s, orang-oetans, chimpansees en mandrils geven je meer c.q. betere mogelijkheden. Je wint door als eerste 80 winstpunten te verzamelen.

After Us is ontworpen door Florian Sirieix en geïllustreerd door Vincent Dutrait. Het spel is geschikt voor 1-6 spelers vanaf twaalf jaar en duurt 40-60 minuten. De meegeleverde solovariant introduceert de apenkoning als “automa-speler”.

Meer informatie: