Wondrous Creatures bij DSV Games

DSV Games heeft de smaak van uitgeven te pakken. Voor het einde van dit jaar is, na Forever Home en Ratten van Wistar, een derde Nederlandstalige titel aangekondigd. Wondrous Creatures is een worker placement bordspel, waarbij je via prachtig geïllustreerde kaarten met snoezige creaturen een tableau vormt. De kaarten hebben verschillende vaardigheden. Hiermee activeer je omliggende pictogrammen, waarmee je grondstoffen, kaarten en speciale effecten krijgt. Op jouw eigen spelerbordje kun je sterkere vaardigheden van jouw werkers ontsluiten. Er wordt ook een luxe versie van het spel aangeboden, waarvan de exacte inhoud afhangt van een internationale Kickstartercampagne.

Wondrous Creatures is ontworpen door Yeom.C.W en geïllustreerd door Sophia Kang. Het spel is geschikt voor 1-4 spelers vanaf veertien jaar en heeft een speelduur van 40-80 minuten.

Meer informatie: