In Too Deep bij Jolly Dutch

De Nederlandse uitgever Jolly Dutch heeft deze maand met In Too Deep het twaalfde kaartspel in zijn Jolly Club reeks uitgebracht. Je bent een investeerder in diepzeebedrijven, die probeert de meest waardevolle aandelenportefeuille op te bouwen. Je koopt aandelen in de vijf bedrijven of je laat ze verder in de diepte duiken en ontvangt winst voor jouw investeringen. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialiteit, die jij in jouw voordeel kunt gebruiken. Koop een aandeel met korting, ontvang extra winst of verwijder een kaart bij een bedrijf naar keuze. De dubbelzijdige bedrijfskaarten zorgen voor variatie.

In Too Deep is ontworpen door Joost de Kruijff en geïllustreerd door Gustavo Furstenau. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf tien jaar en duurt ongeveer 30 minuten.

Meer informatie: