Nieuwe uitgever: Play to Z

De nieuwe Amerikaanse spellenuitgever Play to Z heeft zich vandaag gepresenteerd aan het speelse publiek. Dit bedrijf is een samenwerking van meerdere veteranen uit de Noord-Amerikaanse spellenbranche, waaronder Zev Shlasinger, Stephen Buonocore en Geoff Engelstein.

Het eerste spel wordt Ascending Empires: Zenith Edition, een nieuwe versie van het 4X-bordspel Ascending Empires van Z-Man Games. Deze versie van het spel kent een modulair spelsysteem, bevat meer dan 100 miniaturen, twee neopreen speelmatten, spelerborden met een dubbele laag en meerder kleine updates ten opzichte van het origineel. Je kunt het spel overigens ook spelen met de oorspronkelijke regels. Ascending Empires: Zenith Edition wordt in het eerste kwartaal van 2024 via Kickstarter gelanceerd.

Meer informatie: