Reizigers bij Mare Infinitus Games

Mare Infinitus Games werkt aan Reizigers, de Nederlandstalige editie van Passengers van Joost Das. De uitgever presenteert het spel als volgt: aan de oevers van Limbo wachten gehulde en gemaskerde individuen geduldig op een teken van jou. Met een handgebaar plaats je ze in een van de boten die op het vreemd gekleurde water dobberen. De meeste van deze figuren zijn eerlijke en goede zielen die proberen de eeuwige gelukzaligheid van het hiernamaals te bereiken. Sommigen zijn echter slinkse demonen die hopen door een van je corrupte collega’s naar de overkant te worden gesmokkeld! Dus wie vertrouw je en waarom? Welke boot kan veilig uitvaren? Of misschien werk jij in het geheim samen met de andere demonensmokkelaars in het spel. Reizigers, is een spel waarin tactische communicatie, weten wanneer je informatie deelt of niet, weten wanneer je eerlijk moet zijn of moet bluffen, belangrijk zijn om jouw team te laten winnen.

Reizigers is geschikt voor 4-8 spelers vanaf twaalf jaar en duurt ongeveer 45 minuten. Het spel wordt begin 2024 verwacht.

Meer informatie: