Spellenspektakel 2023: 999 Games

999 Games is de grondlegger van het Spellenspektakel. Ook al hebben ze de beurs jaren geleden verkocht, als uitgever zijn ze altijd prominent aanwezig gebleven. Zo ook dit jaar.

999 Games in 2022

999 Games demonstreert tientallen spellen, waaronder de volgende noviteiten c.q. aankomende releases: het binnenkort verwachte partyspel Cards Vs Gravity, Halli Galli (Twist), Sounds Fishy, Dodo, Magische Berg, El Grande, Exoplanet, Spirit Island en het Witte Kasteel. Uiteraard liggen de Speelgoed van het Jaar winnaars Wolven en Evergreen ook op tafel.

de Catandesk op Facts/Spellenspektakel Gent – foto (c) 999 Games

Onder het motto ‘Catan ik je helpen’ staat een hoek van de stand in het teken van alles wat Catan te bieden heeft. Daar geven de demonstrateurs jou antwoord op elke Catan vraag. Ik vind het mooi dat 999 Games, in het jaar waarin de ontwerper Klaus Teuber is overleden, zijn spelfamilie op deze manier uitlicht.

Het Spellenspektakel is de grootse spellenbeurs van de Benelux. Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november in de Jaarbeurs Utrecht.  Toegangskaarten zijn online te bestellen in de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de kassa.

Meer informatie: