Spellenspektakel 2023: Ravensburger

De Nederlandse uitgever Ravensburger kijkt uit naar het Spellenspektakel in Utrecht. Je vindt Ravensburger in hal 10, stand 1020.

Uiteraard zijn er speeltafels voor het populaire ruilkaartspel Disney Lorcana, waarop in samenwerking met Koning Bordspel demo’s worden gegeven. Op het moment van schrijven is nog niet zeker of Ravensburger een speciale beurspromo voor het Nederlandse Spellenspektakel beschikbaar heeft. Mocht die er toch komen, zal Ravensburger dit deze week via zijn socials bekendmaken. In dat geval kun je de promo verdienen door een potje te spelen aan een demotafel.

speelplezier voor alle leeftijden bij Ravensburger (2022)

Ravensburger zal verder de volgende spellen demonstreren:

 • GraviTrax & GraviTrax junior & GraviTrax the Game Core – Flow
 • tiptoi®
 • ThinkFun – Gravity Maze & ThinkFun – RushHour
 • Horrified American Monsters
 • Villainous & Villainous Star Wars
 • La Cucaracha 10 jaar- Glow in the Dark
 • Pokémon Labyrinth & Labyrinth Naruto Shippuden
 • Weerwolven Dageraad
 • Mycelia
 • Lord of the Rings adventure book
 • That’s not a hat

Het Spellenspektakel is de grootse spellenbeurs van de Benelux. Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november in de Jaarbeurs Utrecht.  Toegangskaarten zijn online te bestellen in de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de kassa.

Meer informatie: