Jolly Distribution

De Nederlandse uitgever Jolly Dutch meldt dat deze week een nieuwe activiteit aan het palet is toegevoegd. Onder de naam Jolly Distribution gaat men zich richten op de distributie van ‘eco-friendly’ spellen van andere (kleine) Nederlandse uitgevers. De eerste distributietitel is Angry Raccoons van de Amersfoortse spelauteur Remco Ketelaar. In dit bordspel voor 2 tot 5 spelers kruip je in de huid van een Hillbilly op een trailerpark. De spelers temmen wilde raccoons om daarmee The Battle of the Billies te winnen. Temmen en vechten doe je met dobbelstenen. Daarbij kunnen de Hillbillies het dobbelresultaat beïnvloeden met hun speciale krachten en door kracht te putten uit drank(kaarten). Met deze drankkaarten kunnen de spelers bijv. een dobbelsteen omdraaien, opnieuw dobbelen of 1 of 2 optellen bij hun resultaat. De speler die op het einde het hoogste dobbelresultaat heeft, wint de ronde.

Jolly Distribution zal in de nabije toekomst meer partnerschappen aankondigen.

Meer informatie: