Pegasus op SPIEL Essen 2023

De Duitse uitgever en distributeur Pegasus pakt uit op SPIEL Essen 2023. Je vindt Pegasus als vanouds in hal 3, stand P102. Op de Pegasus website vind je uitgebreide informatie over de activiteiten op de beurs. In de dagen tot de beurs wordt deze pagina regelmatig geactualiseerd.

  • Nieuwe releases als het tweepersoonsspel Dorfromantik – Das Duell, de “Die große Mühle” mini-uitbreiding van Dorfromantik, de Season 1.2 uitbreiding van Spaceship Unity, Port Royal – Das Würfelspiel, MicroMacro: Crime City 4 – Showdown, MicroMacro: Crime City – Bonus Box en de King Domino nazaat Moon River.
  • De mogelijkheid om nieuwe en oudere spellen met korting voor te bestellen.
  • Exclusieve promo’s en goodies (niet gespecificeerd).
  • Een Creators’ Corner, waar je interactie kunt hebben met auteurs, illustratoren en redacteuren.

Meer informatie: