DSV Games met Forever Home

De Nederlandse bordspelwebshop De Spelletjes Vrienden is een eigen uitgeverij begonnen. Onder de naam DSV Games gaan zij Nederlandstalige bordspellen uitgeven. Het eerste bordspel is Forever Home, een spel van de makers van Dog Park. Dit puzzelspel over asielhonden zal volgend jaar in het Nederlands verschijnen. Forever Home heeft snelle en eenvoudige beurten, een unieke solo-modus en een versie voor gevorderden op de andere zijde van de spelersborden. In dit spel neem je honden mee naar jouw asiel, bereid je ze voor op hun nieuwe huis door trainingskaarten af te werken en match je ze met potentiële eigenaren.

een afbeelding van de Engelstalige editie

Forever Home is ontworpen door Lottie & Jack Hazell en geïllustreerd door Dann May & Dominique Vassie. Het spel is geschikt voor 1-5 spelers vanaf acht jaar en duurt 20-45 minuten.

Meer informatie: