Repos Production: najaar 2023

De Belgische uitgever Repos Production komt dit najaar met een bewerkte nieuwe versie van het onderhandelingsspel Chinatown, in 1999 een van de eerste spellen van de Duitse uitgever Alea. In Waterfall Park bouwen de spelers aan een pretpark in het water. De kern van het spelsysteem is onderhandelen. In de ruilfase kun je bouwplaatsen, attracties of munten ruilen en beloftes over toekomstige ruilacties doen. Deze beloftes hoef je overigens niet na te komen. In vier rondes bouw je nieuwe attracties op de bouwplaatsen. Hoe eerder je bouwt, des te groter ze worden en des te meer inkomsten ze generen.

Dit ontwerp van Karsten Hartwig is geschikt voor 3–5 spelers vanaf tien jaar en duurt ongeveer 45 minuten.

Op Spiel Essen 2023 vind je deze uitgever in hal 6, stand D200 (samen met o.a. Days of Wonder en Space Cowboys).

Meer informatie: