Game Brewer: najaar 2023

De Belgische uitgever Game Brewer komt met vier nieuwe releases naar SPIEL Essen 2023. Op de website van de uitgever kun je ze voorbestellen, soms met een gratis promo (zolang de voorraad strekt). Om het feest compleet te maken, is jouw voorbestelling ook goed voor twee drankjes in de gezellige beursbar van deze Belgen. Je leest het goed, de heerlijke Belgische biertjes zijn na een paar jaar afwezigheid weer terug op Spiel. Je vindt deze ludieke bar in hal 3, stand Q102.

Over de nieuwe spellen heb ik geen Nederlandstalige informatie ontvangen of gevonden. Ik beperk me daarom tot een opsomming van de titels en de auteurs. Op de desbetreffende productpagina’s vind je links naar de (soms Nederlandstalige) spelregels.

De nieuwe titels:

  • Amygdala van Wolfgang Kramer & Michael Kiesling, in drie uitvoeringen, met een ‘holographic start player token’.
  • Delta van Frans Couderc, in drie uitvoeringen.
  • Trolls & Princesses van Pim Thunborg, in twee uitvoeringen, met een ‘wooden troll king’.
  • De Hippocrates: Agora uitbreiding van by Alain Orban.

Meer informatie: