Nominaties Graf Ludo 2023

Graf Ludo is een Duitse spellenprijs voor de beste ‘Spielgrafik’, waarmee de vormgeving en de illustraties van een spel in het zonnetje worden gezet. De drie genomineerden van de verkiezing van 2023 zijn bekend; dit jaar alleen in de categorie “schönste Familienspielgrafik”. De kwaliteit van de beoordeelde kinderspellen was volgens de jury niet hoog genoeg voor een nominatie. De winnaar wordt op 20 augustus bekendgemaakt op de Online Expo van Spiele-Offensive en op 30 september gehuldigd tijdens de beurs modell-hobby-spiel.

De drie genomineerden:

  • Die Tiere vom Ahorntal. Illustraties: Shawna J.C. Tenney. Spelontwerp: Roberta Taylor. Uitgever: Board Game Circus.
  • Evergreen. Illustraties: Wenyi Geng. Spelontwerp: Hjalmar Hach. Uitgever: Heidelbär Games/Horrible Guild.
  • Sea Salt & Paper. Illustraties: Lucien Derainne & Pierre-Yves Gallard. Spelontwerp: Bruno Cathala & Théo Riviére. Uitgever: MM-Spiele

Meer informatie: