Open NK Terraforming Mars 2023

Ben je fan van Terraforming Mars? Kom dan op zaterdag 30 september 2023 naar het Nederlands kampioenschap Terraforming Mars in Amersfoort. Dit evenement is open voor iedereen, je hoeft absoluut geen expert in het spel te zijn, zolang je de spelregels maar kent. Het doel is vooral om een leuke dag te hebben, en natuurlijk om jouw strategieën te kunnen testen tegen andere spelers. Vorig jaar deden meer dan 80 deelnemers mee, van jong tot oud en maar liefst 30 verschillende nationaliteiten. Update (8 september): alle deelnemers ontvangen een speciale promokaart.

Het format is basisspel plus de Prelude-uitbreiding, en je speelt in totaal drie potjes: op Tharsis, Elysium en Hellas. In principe speel je met vier spelers, of in een enkel geval drie spelers als dat vanwege het totaal aantal deelnemers zo uitkomt.

  • Locatie: Denksportcentrum, Nijverheidsweg-Noord 76c, 3812 PM, Amersfoort.
  • Tijden: de deuren gaan open om 09:30 uur, het evenement eindigt om 19:00 uur.
  • Kosten: deelname €12,-, dit is inclusief een gratis consumptie.

Meer informatie: