Meer Sleeping Gods

De Nederlandse uitgever Keep Exploring Games werkt aan twee nieuwe spellen in de Sleeping Gods setting: Distant Skies en Primeval Peril. Deze titels worden in het najaar van 2024 verwacht.

Sleeping Gods: Distant Skies is een zelfstandig speelbaar vervolg. Net als in het oorspronkelijke spel trekken de spelers door een uitgestrekt landschap, terwijl ze vertakkende verhaallijnen lezen en personages ontmoeten. In dit spel communiceer je op een dieper niveau met de atlas – kamperen, verkennen, obstakels overwinnen en zoeken naar verloren relikwieën. Met het nieuwe actiesysteem heb je meer keuzevrijheid terwijl je reist en op verkenning gaat. Naast het bekende verkennings- en zoeksysteem bouwen de spelers nu een gevechtsstapel, waaruit ze een gevarieerde hand kaarten trekken, waardoor elk gevecht een nieuwe en dynamische puzzel wordt.

Sleeping Gods: Primeval Peril is een korte zelfstandig speelbare campagne voor twee spelers, gebaseerd op het spelsysteem van Sleeping Gods. Het speelt zich af op een gevaarlijke rivier, die door een weelderige jungle slingert. Dit spel bevat nieuwe personages en verhalen.

Het eerder aangekondigde Nu of Nooit is op dit moment in productie. Dit is een competitief verhalend spel. Dit spel is een half jaar vertraagd en wordt eind oktober verwacht. Je kunt Nu of Nooit al voorbestellen bij de uitgever, inclusief een gratis promopakket. Het spel kost €79.95.

Ook voor Bitoku Resutoran zijn de voorbestellingen geopend. Deze uitbreiding van Bitoku wordt ook in oktober verwacht en gaat €19.95 kosten.

Meer informatie: