Spellenpret 100

Spellenpret is een door Caroline en Lody georganiseerde spellendag in Sassenheim, die sinds oktober 2003 eens in de twee maanden wordt gehouden. De organisatoren hebben een ruime keuze aan spellen, maar ook de deelnemers nemen spellen mee. Er is dus genoeg te spelen.

Zaterdag 1 juli viert Spellenpret een prachtig jubileum, dan vindt namelijk de honderdste editie plaats. Deze jubileumeditie zijn er extra speeltafels, hoef je geen entree te betalen en is er gratis koffie, thee en lekkers. Ook hebben ze deze keer een bring & buy stand en een loterij. Laatstgenoemde is mede mogelijk gemaakt door Geronimo Games, White Goblin Games, 999 Games, Asmodee en Amsterdice.

Er wordt van 12:00 tot 24:00 uur gespeeld in basisschool de Startbaan, Smirnoffstraat 15, 2171 NZ Sassenheim.

Als je 1 juli wilt meespelen, stuur dan een e-mail naar spellenpret@gmail.com, zodat ze voldoende lekkers kunnen inslaan.

Meer informatie: