PlayPunk, een nieuwe uitgever

Thomas Provoost, een van de oprichters van Repos Production, en Antoine Bauza, een internationaal gewaardeerd spelauteur, hebben samen de nieuwe uitgeverij PlayPunk opgericht. In PlayPunk zetten zij hun ruime ervaring en gezamenlijke visie in om hoogwaardige spellen te ontwikkelen. Met volop aandacht voor detail: in ontwerp, verhaallijn, ergonomie, vormgeving, productie enzovoort. Spellen krijgen de tijd om te rijpen, de catalogus blijft daarom beperkt.  PlayPunk zet de spelauteurs centraal, maar daagt hen ook uit om het volledige potentieel van hun spellen te ontsluiten.

De eerste twee spellen zijn in ontwikkeling:

  • Captain Flip is een familiespel voor 2-5 spelers van Paolo Mori en Remo Conzadori. Dit spel verschijnt in het eerste kwartaal van 2024.
  • De tweede titel is een expertspel voor 2-4 spelers van Gregory Grard en Mathieu Roussel. Dit spel staat gepland voor SPIEL Essen 2024.