Champions! van Repos

Repos Production komt vrijdag 30 juni met het partyspel Champions!, waarin acht door de spelers gekozen personages grappige duels uitvechten en de spelers voorspellen wie de kampioen wordt. Duelkaarten regelen de plaatsing voor de kwartfinale, de halve finale en de grote finale. Je speelt het spel in twee rondes met elk de volgende drie fases. Allereerst probeer je te voorspellen wie alle duels en de grote finale zal winnen. Inzetten op de juiste kampioen levert een bonus op. Vervolgens stem je voor elk duel op de deelnemer die volgens jou zal winnen. Als die de meeste stemmen krijgt, scoor je punten. Ten slotte noteer je de punten van de stemmingen en de kampioensvoorspelling.

Champions! is een ontwerp van het auteurstrio Lartinchon (Grégoire Largey, Franck Crittin en Sébastien Pauchon. Het spel is geschikt voor 3-8 spelers vanaf tien jaar en duurt ongeveer 30 minuten.

Meer informatie: