Gam’inBIZ spellenmiddag 2023

Op zaterdag 17 juni organiseert de Nijmeegse spellenuitgever Gam’inBIZ een eerste spellenmiddag. Bij StartUp Nijmegen kun je terecht om spelletjes te proberen, te laten uitleggen en zelfs te signeren. Een team van ervaren bordspeluitleggers staat klaar om je op weg te helpen met de spellen van Gam’inBIZ. Je kunt onder meer aan de slag met CuBirds, winnaar van de Nederlandse Spellenprijs 2021, en Hidden Leaders, dat van het NRC een perfecte waardering kreeg. Ook Mole Control van de Oekraïense spelauteur Roman Zadorozhnyy en Victory Tank, dat in Frankrijk onverwacht populair werd, liggen op tafel.

Speciale gast is Pieter van Gompel, de auteur van het nieuwe tweepersoonsspelspel FIKA. Dit spel wordt op deze spellenmiddag uitgelicht. Pieter is aanwezig om exemplaren in ontvangst te nemen en te signeren. De prachtige vormgeving van Beth Sobel (bekend van o.a. Wingspan) maakt van FIKA een opvallende verschijning. Behalve Van Gompel zijn ook andere spelauteurs, zoals Daniël van Essen, aanwezig bij het evenement.

  • Entree: gratis, aanmelden is niet nodig.
  • Tijden: van 13:00 – 18:00 uur.
  • Locatie: StartUp Nijmegen, Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen.
  • Informatie: Gam’inBIZ