Taart en bier bij The Game Master

The Game Master laat middels een persbericht weten dat de komende week twee nieuwe kaartspellen in de winkels liggen.

In het kaartspel Heel Weiland Bakt! verzamel je ingrediënten, bak je taarten en beoordeel je andermans bakkunsten. Letten op de handelingen van je medespelers is belangrijk, bijvoorbeeld om met jouw juryleden een bluffer te ontmaskeren of van een meesterbakker te profiteren. Dit ontwerp van Hans van Tol is geschikt voor 2-5 spelers vanaf acht jaar en duurt ongeveer 20 minuten. [INFO]

De vierde oplage van het bestaande kaartspel Stier zoekt Bier is voorzien van een paar aanpassingen. In Stier zoekt Bier 2.0 vind je verbeterde spelregels, slimme kroegregels waarbij de bierbaas bepaalt hoe het bier wordt verdeeld en twee bonuskaarten voor de spellen Stieren Versieren en Ballen met Stieren. Dit ontwerp van Hans van Tol en Wesly Gibs is geschikt voor 3-5 spelers vanaf acht jaar en duurt ongeveer 45 minuten. [INFO]