Nieuw logo voor Spiel Essen

De organisator van Spiel Essen heeft vandaag het nieuwe logo gepresenteerd. Dit is een stap naar de toekomst, met behoud van de herinnering aan het mooie verleden. Beursorganisator Carol Rapp verbindt het nieuwe logo ook aan de stappen die ze met de beurs wil zetten. Daarbij horen nieuwe halconcepten, de doorontwikkeling van de app en nog veel meer. Maar aan de kern van Spiel wordt niet gesleuteld: speelplezier en samen spelen.

In het nieuwe logo wordt de stad zichtbaar gekoppeld aan het evenement. Dit sluit aan bij de praktijk, waarin bezoekers en standhouders Spiel en Essen al jaren als synoniemen door elkaar gebruiken. Dit past verder bij de wens om de verwevenheid van evenement en stad te versterken.

Maandag 15 mei wordt de nieuwe website van Spiel Essen gelanceerd.