Perfect Shot verkrijgbaar

De Nederlandse uitgever Keep Exploring Games meldt dat het nieuwe spel Perfect Shot in de winkels ligt. In dit ontwerp van Romain Caterdjian (o.a. bekend van Dive) verdien je winstpunten met foto’s van wilde dieren. De dierenkaarten hebben verschillende formaten gaten op verschillende plekken. Het is de bedoeling dat je een kaart zo op de stapel legt, dat zoveel mogelijk dieren op de bovenste kaart zichtbaar zijn door de gaten van de kaart die je speelt. Dit moet je inschatten voordat je de kaart op de stapel legt. Is het kiekje enigszins gelukt, dan leg je de corresponderende dierentegels in een van jouwe albums (rekening houdend met de beperkingen van dat album). Een perfecte foto levert twee punten op. Complete albums zijn goed voor nog meer punten.

Perfect Shot is geschikt voor 2-4 spelers vanaf acht jaar en duurt ongeveer 20 minuten.

Meer informatie: