Audition bij 999 Games

999 Games heeft een nieuw kaartspel van de Nederlandse spelauteur Robert Brouwer aangekondigd. Bij Audition ben je als beroemde dirigent voortdurend op zoek naar talent, maar met specifieke voorkeuren voor de samenstelling van jouw orkest. Uitsluitend solisten en setjes van vier muzikanten met hetzelfde nummer leveren punten op. In dit spel probeer je daarom de juiste muzikanten bij elkaar te zoeken. Elke beurt heb je de keuze uit de volgende acties. Je neemt een muzikantenkaart van de gedekte stapel en legt deze naast één van de dirigentkaarten. Of je neemt een dirigentkaart inclusief de daarbij gelegde muzikantenkaarten en legt deze voor je neer. In het laatste geval is de ronde voor jou voorbij. De speler met de meeste punten wint het spel.

Audition is geschikt voor 2-6 spelers vanaf acht jaar en duurt ongeveer 20 minuten. Het spel zal naar verwachting begin juni verschijnen.

Meer informatie: