Vissen naar het juiste antwoord

999 Games heeft de afgelopen week enkele nieuwe titels aangekondigd, waaronder Sounds Fishy. Dit ontwerp van Rob Piesse is een partyspel met tweehonderd vragen. De spelers kunnen drie wisselende rollen vervullen. De rader trekt een kaart en leest de vraag op de voorkant voor. De andere spelers zien het juiste antwoord op de achterkant. Eén van hen is de blauwe kipper, die het juiste antwoord geeft, maar doet alsof het verkeerd is. Alle andere spelers zijn rode haringen, die het verkeerde antwoord geven, maar doen alsof het juist is. De rader probeert één voor één de rode haringen eruit te pikken en als laatste de blauwe kipper aan te wijzen. De rode haringen scoren punten als ze niet worden aangewezen voordat de blauwe kipper wordt aangewezen. De blauwe kipper scoort punten als hij niet als laatste wordt aangewezen.

Sounds Fishy is geschikt voor 4-10 spelers vanaf tien jaar en duurt ongeveer 30 minuten. Dit spel wordt in juli verwacht.

Meer informatie: