Angry Raccoons

Tijdens een bezoekje aan Spellenpoort Amersfoort kon ik gisteren even meekijken bij een korte pitch van het spel Angry Raccoons, een uitgave van de nieuwe Amersfoortse uitgever StartBoard games. In dit bordspel voor 2 tot 5 spelers kruip je in de huid van een Hillbilly op een trailerpark. De spelers  temmen wilde raccoons om daarmee The Battle of the Billies te winnen. Temmen en vechten doe je met dobbelstenen. Win twee van de drie rondes en win een raccoon of gevecht. Daarbij kunnen de Hillbillies het dobbelresultaat beïnvloeden met hun speciale krachten en door kracht te putten uit drank(kaarten). Met deze drankkaarten kunnen de spelers bijv. een dobbelsteen omdraaien, opnieuw dobbelen of 1 of 2 optellen bij hun resultaat. De speler die op het einde het hoogste dobbelresultaat heeft, wint de ronde.

Op de website van de uitgever wordt het spel uitgebreid uitgelegd en kun je het bestellen.