Op expeditie met Stonemaier Games

Stonemaier Games heeft deze week Expeditions aangekondigd, een op eigen benen staande opvolger van Scythe, die zich afspeelt in dezelfde speelwereld. In dit spel ga je met jouw mech op expeditie naar Siberië, waar een meteoriet is ingeslagen. Expeditions is een kaartgedreven engine builder. Op de Stonemaier website kun je de spelregels al downloaden. Expeditions is een ontwerp van Jamey Stegmaier met illustraties van Jakub Rozalski. Het spel is geschikt voor 1-5 spelers vanaf veertien jaar en heeft een speelduur van 60-90 minuten.

Er zijn twee versies van Expeditions, de standaard editie met plastic mechs en de ‘ironclad edition’ met metalen mechs. Je kunt het spel voorbestellen bij Stonemaier Games. Expeditions wordt in de zomer uitgebracht.

Meer informatie: