Ducosimbeurs januari ’23

Zaterdag 21 januari organiseert de landelijke spellenvereniging Ducosim een spellenbeurs in de Flint te Amersfoort. Op het programma staan onder meer demonstraties van nieuwe gezelschapsspellen. Er zijn verder verkoopstands waar je de nieuwste spellen kunt kopen.

de grote speelzaal

Een belangrijke attractie op deze beurs is de jaarlijkse spellenveiling, door corona de eerste in drie jaar. Daar komt een bonte stoet aan oude en recente spellen onder de hamer. Met enige regelmaat duikt een collectors item op, waardoor de biedkoorts tot grote hoogte kan stijgen. Je vindt de kavellijst op de Ducosim website. Daarop staan een paar mooie 18XX-spellen, collector’s items van Warfrog en Avalon Hill, relatief veel spellenbundels, de Nederlandstalige editie van Civilization en een paar grote dozen vol speelplezier met miniaturen.

de start van de vorige veiling

Naast de demonstraties van uitgevers, vind je er de laatste jaren ook steeds meer spelauteurs die hun eigen ontwerpen demonstreren en testen.

Locatie: AFASzaal, Flint, Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort
Tijden: 10.00 – 17.30 uur
Entree: € 7,- (gratis voor leden en kinderen tot 12 jaar)
Meer informatie: Ducosim website