Slim spelen met jong en oud

Just Entertainment heeft na ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en ‘De Slimste Mens ter Wereld Junior’ het nieuwe bordspel ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ uitgebracht. Dit spel bevat meer dan 1.400 nieuwe vragen voor junior- én seniorspelers. Je kunt dus met verschillende leeftijdsgroepen samenspelen. Een nieuw element is het speelbord. Hierop beweeg je jouw pion vooruit door seconden te verdienen. Probeer zo ver mogelijk te komen, want tijdens de ‘Finale’ zet je alleen nog maar stappen naar achter.

Je verzamelt seconden tijdens de ronde ‘3-6-9’, geeft razendsnel de vier goede antwoorden in de ronde ‘Open Deur’ en vindt de drie sleutelwoorden bij de ‘Puzzel’. Probeer als seniorspeler tien goede antwoorden te geven en als juniorspeler zes juiste combinaties te maken in de ronde ‘Ingelijst’ en speel tot slot jouw tegenspelers van het bord in de allesbeslissende ‘Finale’.

De Allerslimste Mens ter Wereld is geschikt voor 2-8 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van ongeveer 45 minuten. Je kunt de inhoud van dit spel ook combineren met vragen uit bovengenoemde eerdere versies.

Meer informatie: