World Stitchers Kickstarter

De Nederlandse spelauteur Pepijn van Loon heeft met zijn uitgeverij Broken Mill een Kickstarter voor zijn legspel World Stitchers gelanceerd.

World Stitchers is een toegankelijk spel voor 1 tot 4 spelers met een speelduur van 20-30 minuten. Je speelt prachtig geïllustreerde dierlijke natuurgeesten. Deze geesten bouwen samen een nieuwe wereld, door zwevende stukken land uit de lucht te plukken en met naald en draad aan elkaar te naaien. Het is ook een vriendschappelijke competitie, want slechts één speler krijgt de eer om de nieuwe wereld een naam te geven. De uniek gevormde tegels gebruik je om aan de gezamenlijke wereld te bouwen en om door de wereld te lopen. Verzamel de energie die vrijkomt en bouw natuurlijke monumenten om zo uiteindelijk de meeste punten te scoren. Het spel bevat verschillende modules om naar smaak extra spelelementen toe te voegen.

De Kickstarter loopt t/m donderdag 8 december. Bij succes wordt het spel naar verwachting in september 2023 uitgeleverd.

Meer informatie: