Plattegrond Spellenspektakel 2022

De organisator van het Spellenspektakel heeft vandaag de plattegrond van 2022 gepubliceerd. De beurs vindt ook dit jaar plaats in twee hallen. Asmodee, 999 Games en White Goblin Games pakken weer uit met forse stands en veel speeltafels; al lijkt het allemaal wat kleiner dan vorig jaar. De grote hoeveelheid uitgevers en demotafels gaat ongetwijfeld veel speelplezier opleveren. De kooplustige bezoeker kan terecht bij twee grote verkoopstands van 4 Your Games, één in elke hal, bij Fantasy En’Counter, de ‘bring ‘n buy stand’ en bij de verkooppunten van sommige uitgevers. Voor de kleintjes is er weer een kinderplein met gratis kinderopvang. Het is mooi dat verenigingen en spelauteurs weer ruimte krijgen. Verder is er ook dit jaar een onderwijsplein, waar spellen als leermiddel worden uitgelicht.

klik op de afbeelding voor een grote versie

De beurs vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie: