Vang de muis met Gam’inBIZ

De Nederlandse uitgever Gam’inBIZ heeft een kortlopende Kickstarter voor het vlotte reactiespelletje Catch That Mouse gelanceerd. Gam’inBIZ is zelfs in staat om 200 exemplaren te produceren voor SPIEL ’22. Je schudt de 54 kaarten (18 muizen, 6 andere dieren, 18 kazen en 12 voorwerpen) en geeft iedereen een gedekte stapel van ongeveer evenveel kaarten. Je wint als jouw stapel als eerste op is. Je draait beurtelings je bovenste kaart om en legt deze op de centrale stapel. Leg jij een muis op een kaas, dan moet iedereen de muis vangen door er met de vlakke hand op te meppen. De laatste mepper moet de aflegstapel onder zijn stapel schuiven. Idem voor een foute mepper.

Catch That Mouse is een ontwerp van Michiel de Wit. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf vijf jaar en heeft een speelduur van 5-10 minuten. De Kickstarter loopt tot 28 september.

Op SPIEL ’22 kun je ook terecht voor het leuke nieuwe kaartspelletje Gasha. Je vindt Gam’inBIZ in hal 2, stand 2-B118.

Meer informatie: