Ticket to Ride Spookstad

Asmodee Belgium meldt dat Days of Wonder Ticket to Ride Spookstad heeft uitgeleverd. Deze zelfstandige speelbare variant is, net als Ticket to Ride Mijn Eerste Reis, bedoeld voor jonge spelers. Ook in deze versie is het de bedoeling om voertuigkaartjes te verzamelen en routes te claimen met plastic spooktreintjes. De speler die als eerste zes bestemmingskaarten heeft behaald, is de winnaar. Er zijn twee extraatjes. De gruweltochtbonuskaart voor de verbinding van een locatie uit het bos met een locatie uit het kustgebied. Deze telt als één behaalde bestemmingskaart. Verder verdien je een stadhuisbonus (twee extra voertuigkaarten) wanneer je het stadhuis verbindt met het spookhuis of de crypte.

Ticket to Ride Spookstad is ontworpen door Alan R. Moon. Het spel is geschikt voor 2-4 spelers vanaf zes jaar en heeft een speelduur van 15-30 minuten.

Meer informatie: