In memoriam Han Heidema

Vandaag bereikte mij het droevige bericht dat afgelopen maandag Han Heidema is overleden. Han was de afgelopen decennia een sterspeler van de Nederlandse en de internationale spellenscène.

Han in afwachting van een dag speelplezier op Zuiderspel 2018

Han was zeer betrokken bij Ducosim, de Nederlandse Spellenprijs en de International Gamers Awards, was scheidsrechter op internationale toernooien, een groot kenner, verzamelaar en ontwerper van met name treinspellen, schreef boeiende recensies en andere stukken over spellen, was een internationaal bekende verzamelaar en erkende speldeskundige en vooral een aimabele en vriendelijke man. Ik loop al jaren mee in onze mooie spellenhobby, ik heb in al de hiervoor genoemde hoedanigheden met Han te maken gehad. Zijn zichtbare en actieve aanwezigheid is en blijft een mooie herinnering.

Ik condoleer Han’s dierbaren met hun verlies. Ik wens ze sterkte en mooie herinneringen.