Fun Facts bij Repos

Repos Production komt begin oktober met Fun Facts, een coöperatief partyspel van Kasper Lapp, de auteur van Magic Maze. Asmodee distribueert een Nederlandstalige versie. Aan de hand van grappige en ongebruikelijke vragen probeer je de antwoorden van je teamgenoten in te schatten en ze in de juiste volgorde te leggen. Je legt een vraagkaart op tafel, bijvoorbeeld “hoe lang duurt het perfecte dutje”, waarna iedere speler zijn antwoord op een plastic pijl schrijft en deze met zijn naam op de bovenkant voor zich legt. Daarna leggen de spelers hun pijl onder of boven andere pijlen in de rij en maken daarmee een inschatting van de volgorde van de antwoorden. Daarna worden de antwoorden onthuld. Staat een pijl correct in de volgorde, dan krijgen de spelers 1 punt. Na acht vragen is de eindscore bekend.

Het spel is geschikt voor 4-8 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 15-30 minuten.

Meer informatie: