H-Town Games start met kevers

De nieuwe Nederlandse uitgever H-Town Games presenteert op SPIEL ’22 zijn eerste spel Beetle to the bubble. H-Town Games is  vorig jaar opgericht door de vrienden René Coenen en Paul Mulders. Eerstgenoemde heeft een achtergrond in spelontwerp, laatstgenoemde kennen we onder meer van zijn werk bij Quined Games. Dit eerste spel is een match met de filosofie van deze uitgever: makkelijk, uitdagend en leuk voor de hele familie. Het spel is op SPIEL ’22 verkrijgbaar in de stand van H-Town Games: hal 5, I-107. Binnenkort kun je het spel voorbestellen via de webshop van de uitgever, inclusief een promo.

Korte beschrijving van de uitgever: “het is vrijdagmiddag. Na een drukke werkweek op het melkpakkantoor ontspannen de kantoorkevers graag in de Bubble Bar. Elke week wint het keverteam dat als eerste arriveert een gratis rondje nectarlimonade. Hoe kan je het weekend beter beginnen? De race is begonnen; versla iedereen in de race naar de Bubble Bar. Beetle to the Bubble is een luchtig, snel en gemakkelijk te leren racespel voor spelers vanaf acht jaar. Je wint door al je keverteamleden als eerste naar de finishtegel te krijgen. Maar let op, jouw tegenstanders willen je plannen dwarsbomen, dus kies je route verstandig“.

Beetle to the bubble is een ontwerp van Jeroen Geenen. Het spel is geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf acht jaar. Een pot kan 20 tot 40 minuten duren, afhankelijk van hoeveel tegels je gebruikt.

Meer informatie: