1, 2, 3… Paralitis!

Asmodee The Netherlands kondigt een nieuw spel van Repos Production aan. Paralitis! is een gezelschapsspel dat een deel van het spelsysteem van Ludovic Maublanc’s Ca$h ’n Gun$ verhuist naar Harry Potter’s magische wereld. Het spel laat zich in vier stappen uitleggen: 1) kies je spreuk, 2) alle spelers richten hun meegeleverde toverstok tegelijk op een tegenstander naar keuze, 3) ze spreken en voeren hun gekozen spreuken tegelijk uit en 4) ongedeerde spelers krijgen een beloning.

De spreuken staan op je kaarten; je hebt een mix van Paralitiskaarten en mislukte spreuken. Het is zaak te onthouden wat de tegenstanders al hebben gespeeld. Dit helpt je bij jouw keuze tussen aanvallen, verdedigen of beloningen opeisen. Na acht rondes wint de afdeling met de hoogste score.

Paralitis! is geschikt voor 4-8 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 30 minuten. Het spel ligt vanaf vrijdag 23 september in de winkels.

Meer informatie: