SPIEL ’22: podiumdiscussie over de crisis

Op zaterdag 8 oktober wordt op SPIEL ’22 een podiumdiscussie over de gevolgen van de economische crisis gevoerd. Vertegenwoordigers uit de spellenbranche discussiëren van 15:00 – 16:00 uur in Saal Berlin over het thema “Was macht die Krise mit der Spieleszene?”. Dit gaat over de naweeën van de pandemie, productieproblemen, schaarste en logistieke uitdagingen, fors gestegen grondstof-, energie- en transportprijzen en uiteraard de oorlog in Oekraïne. Hoe flexibel kan de internationale markt hierop inspelen? Welke gevolgen heeft dit voor het materiaal? Worden spellen niet langer in China geproduceerd? Hoe hard zullen de prijzen stijgen en wat betekent dit voor de detailhandel? Kunnen uitgevers hun productie en releasedatums nog wel betrouwbaar plannen?

Meer informatie: