Ticket to Ride: San Francisco

Volgens een persbericht van Asmodee the Netherlands ligt Ticket to Ride: San Francisco vanaf vrijdag 12 augustus in de winkels. Deze snelle Ticket to Ride variant is het vierde spel in de stedenreeks, die de vorige keer nog Amsterdam aandeed. De spelers razen in een kwartiertje langs de bezienswaardigheden van San Francisco. Ook deze variant gebruikt het bekende basissysteem. De spelers leggen routes aan langs de bezienswaardigheden van San Francisco. Ze verdienen punten door routes tussen twee aangrenzende locaties te claimen, een verbinding te maken tussen de twee locaties op hun bestemmingskaart(en) en/of door een set unieke toeristenfiches te verzamelen. Wanneer er minstens één toeristenfiche in de zojuist door jou verbonden locaties ligt, en je dit symbool nog niet bezit, neem je één fiche. Jouw toeristen leveren aan het einde 0-12 punten op.

Dit ontwerp van Alan R. Moon is geschikt voor 2-4 spelers vanaf acht jaar en heeft een speelduur van 10-15 minuten.

Meer informatie: