Spiel Doch! groeit in 2023

De organisator van de Duitse spellenbeurs Spiel Doch! meldt via een persbericht enkele interessante ontwikkelingen.

De noodgedwongen van Duisburg naar Dortmund verhuisde beurs blijft de komende jaren in laatstgenoemde stad. De beurs verhuist naar de ong. 3000 m2 grotere hal 4 van de Messe Dortmund en blijft toegankelijk via Eingang Nord. De beurs wordt met ingang van volgend jaar georganiseerd in het laatste weekend van april: Spiel Doch! 2023 vindt plaats van vrijdag 28 t/m zondag 30 april. Ik ben blij met deze locatie; Dortmund heeft vanaf Enschede een rechtstreekse treinverbinding.

Volgend jaar organiseert men van vrijdag 2 t/m zondag 4 juni een tweede beurs in Friedrichshafen, de stad aan de Bodensee in het zuiden van Duitsland. Locatie: Messe Friedrichshafen, Neue Messe 1, 88046 Friedrichshafen.

Meer informatie: